Site logo
Aranyhitel Zálogház
© 2014 Email
 • Stacks Image 129

  Link
 • Stacks Image 130

  Link
 • Stacks Image 131

  Link
 • Stacks Image 136

  Link
Mi a záloghitel?
Mi szükséges a hitelhez?
Személyi azonosítására alkalmas okmány (személyi igazolvány, útlevél) A zálogkölcsönhöz kizárólag fedezetet kell biztosítania, mely jelen esetben valamilyen arany illetve ezüst ékszer vagy tárgy lehet (aranyóra, ékszer, érme, ezüst étkészlet, stb.). Nem baj, ha szakadt, görbe vagy sérült, a fontos hogy arany vagy ezüst legyen. A felajánlott tárgy értékbecslését szakképzett becsüsünk a helyszínen néhány perc alatt elvégzi.
 
Mennyi kölcsönt kaphatok?
Miután felbecsültük a fedezetként felajánlott tárgy értékét, becsüsünk meghatározza a tárgyra folyósítható kölcsön összegét. Ha Önnek megfelel a cégünk által felajánlott összeg, kiállítjuk a zálogjegyet mellyel létre is jött a kölcsönszerződés. A zálogjegy kiállításával egyidejűleg készhez kapja a teljes megállapított összeget, melyből semmit nem vonunk le előre!
 
Mennyi lehet a kölcsön futamideje?
A kölcsönt 30, vagy 90 napos futamidőre tudja felvenni, de ez akárhányszor hosszabbítható. A futamidő lejárta után még legalább 30 nap türelmi idő áll rendelkezésre.
 
Hogyan tudom a hitelt visszafizetni?
Záloghitelnél nincs törlesztő részlet. A kölcsön, a kamatok, és egyéb díjak visszafizetése bármikor, de legkésőbb a kölcsön türelmi idejének lejáratakor egy összegben történik. A kölcsön visszafizetéséről elszámolási bizonylatot kap, majd ezzel egyidejűleg visszaadjuk a zálogba helyezett tárgyat.
 
Mi történik, ha nem tudom időben kiváltani?
Ha a türelmi idő utolsó napjáig sem tudná kiváltani ékszerét, lehetősége van a futamidő meghosszabbítására. Hosszabbításkor a kölcsönt nem kell visszafizetni, csak az addig felmerült költségeket (kezelési díj, kamat, stb.). Ezután zálogjegye újra 30 vagy 90 napra meghosszabbítható. Hosszabbítani akárhányszor, valamint a futamidő alatt bármikor lehet.
 
Mi történik ha nem tudom kiváltani?
A zálogba adott tárgy átkerül cégünk tulajdonába, mely ezután értékesítésre kerül. Önnek ez semmilyen további költséggel vagy következménnyel NEM jár!
 
Mennyibe kerül ez nekem?
Záloghitelére kezelési költséget, kamatot, valamint hitel típusától függően egyébb díjakat számítunk fel. Az aktuális díjak mértékét, weboldalunkon a díjtáblázat menüpont alatt megtalálja!